Welkom op onze website!

 

Een geëgaliseerde dekvloer vormt de basis voor iedere vloer!

Wat we al jaren erg belangrijk vinden, is dat de dekvloer de perfecte basis vormt voor iedere vloer die erop komt. Ook kunnen er nog obstakels aanwezig zijn, die belemmeren de gewenste vloer te plaatsen, zoals een ingefreesde vloerverwarming, kuilen en andere beschadigingen. Om de vloer gebruiksklaar te maken door middel van egaliseren, is vakmanschap en ervaring een noodzaak.

Het egaliseren is voor ons dan ook een belangrijk onderdeel geworden van onze diverse werkzaamheden. We zijn ons hier verder in gaan specialiseren, door ons te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn op dit gebied en door te investeren in groter materieel. Zo kunnen we projectmatig grote oppervlaktes egaliseren in een betrekkelijk korte tijd. Dit met behulp van onze speciale egaline pompen.

Een betonvloer of zandcementvloer is stoffig en zeker niet prettig om op te wonen of werken. Toch heeft beton voor veel interieurstijlen wel de gewenste uitstraling. Het is zelfs mogelijk op een egalinevloer te leven, wanneer wij deze afwerken met een 2 component PU coating. Hiermee krijgt uw vloer een industriële uitstraling, en is toch zeer onderhoudsvriendelijk.

 

- Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Snel, vakkundig en voordelig.

- Voor elke vloer hebben we een oplossing.

- Met meer dan 20 jaar ervaring is ons geen opdracht te gek.

- Alle diensten omtrent egaliseren uitgesplitst waardoor u niet meer betaalt dan nodig.

- We bieden een duidelijke en heldere prijslijst

 


 Bezoek eens onze andere websites:

http://vloerloods.nl 

http://vloerbestellen.nl

http://marmoleumaanhuis.nl